Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

V Spacer Historyczny rozpoczął trzeciomajowe świętowanie w Końskich (ZDJĘCIA)

V Spacer Historyczny rozpoczął trzeciomajowe świętowanie w Końskich (ZDJĘCIA)

Już 20 lat Polski w Unii Europejskiej. To 20 największych inwestycji na Opolszczyźnie

Już 20 lat Polski w Unii Europejskiej. To 20 największych inwestycji na Opolszczyźnie

Polecamy

Mistrzostwa Europy Pokemon już w ten weekend. Zobacz, gdzie obejrzeć

Mistrzostwa Europy Pokemon już w ten weekend. Zobacz, gdzie obejrzeć

Fałszywa strona BLIK kradnie pieniądze – nie daj się oszukać!

Fałszywa strona BLIK kradnie pieniądze – nie daj się oszukać!

Zgłaszanie kolizji w aplikacji mObywatel. Kiedy moduł będzie dostępny?

Zgłaszanie kolizji w aplikacji mObywatel. Kiedy moduł będzie dostępny?